КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО!!!

З 17 по 21 березня цього року в м. Москві відбувся ХХІ Міжнародний конкурс дизайнерів взуття та аксесуарів «Shoes-Style`2013». Участь у ньому приймали представники ВНЗ з різних країн, у тому числі, студенти Київського національного університету технологій та дизайну. До конкурсної програми входили покази колекцій у номінаціях: авангард, прет-а-порте, кутюр та аксесуари.

Надзвичайно приємно відмітити гідний виступ студенток V курсу факультету технологій, сервісу та моди, Терещук Ольги та Сурай Оксани, з колекцією «Цунамі», яка виборола ІІІ місце, а спеціальним призом Фукіна В. О. (бувшого ректора Московського державного університету дизайну і технології) відмічена колекція «Flowers magic» студентки IV курсу цього ж факультету, Григор’євої Марії.

Як розповіли дівчата, найважчою виявилась номінація авангард, у якій їм довелося приймати участь, оскільки в ній було представлено найбільшу кількість колекцій – 45, але фантазія та творчість наших студенток не залишили байдужими членів конкурсного журі.

Теплими словами подяки Марія та Ольга згадали своїх педагогів, які допомагали їм створювати колекції, особливо відмітивши викладачів кафедри конструювання і технології виробів із шкіри, за сприяння яких вони реалізували свій творчий потенціал.

Марія Григор’єва та Ольга Терещук 

 

Спеціальний приз журі конкурсу для Марії Григор’євої 

12.04.2013