КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Завершився ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Текстильна та легка промисловість» за спеціальностями: «Конструювання та технології швейних виробів»; «Проектування взуття та галантерейних виробів»

В період з 9–11 квітня 2013 року відповідно до наказу МОНМС України від 23.01.13 року № 46 у Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Текстильна та легка промисловість» за спеціальностями: «Конструювання та технології швейних виробів»; «Проектування взуття та галантерейних виробів».

В олімпіаді взяли участь 12 команд (41 студент) з 9 ВНЗ України та Росії. До складу журі увійшли представники 7 ВНЗ-учасників олімпіади.

З організацією та проведенням Олімпіади ознайомилась представник МОНМС України – зав. відділом по роботі з обдарованою молоддю Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Юдіна С.П.

Проведення Олімпіади дало можливість перевірити рівень підготовки студентів різних ВНЗ, оцінити ефективність навчальних методик, визначити напрямки подальшого вдосконалення процесу навчання, які сприятимуть  підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців швейної та взуттєвої галузей.

На підставі комплексної оцінки було визначено переможців як за загальними показниками, так і в кожній з визначених номінацій. Цього року було запропоновано 14 номінацій («Конструювання та технології швейних виробів»), 5 номінацій («Проектування взуття та галантерейних виробів»), що дало змогу оцінити індивідуальні здібності кожного з учасників. Абсолютні переможці олімпіади визначались за умовою виконання усіх видів робіт конкурсного завдання олімпіади.

 

Призерами олімпіади стали:

зі спеціальності «Проектування взуття та галантерейних виробів»

Присяжнюк Христина Вадимівна 
(Хмельницький національний університет)

- І місце 

Бердник Лідія Олександрівна
(Київський національний університет технологій та дизайну)

- ІІ місце

Талалуєва Світлана Олександрівна
(Південно-Російський державний університет економіки і сервісу,
м. Шахти, Росія)

- ІІ місце

Стеблак Олена Іванівна
(Мукачівський державний університет)

- ІІІ місце  

зі спеціальності «Конструювання та технології швейних виробів»

Назарова Олена Сергіївна
(Київський національний університет технологій та дизайну)

- І місце 

Помаранська Ольга Віталіївна
(Хмельницький національний університет)

- ІІ місце

Плаксіна Марія Сергіївна
(Київський національний університет технологій та дизайну).

- ІІІ місце  


Відкриття олімпіади 

Виконання конкурсних завдань. Ознайомлення представника МОНМС України – зав. відділом по роботі з обдарованою молоддю Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Юдіна С.П. з умовами та вимогами проведення олімпіади

 Виконання конкурсних завдань

Виконання конкурсних завдань 

Oзнайомлення  представника МОНМС України – зав. відділом по роботі з обдарованою молоддю Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Юдіна С.П. з роботами студентів

 Заключне засідання олімпіади

 Підведення підсумків, закриття олімпіади

Щасливі посмішки переможців

12.04.2013