КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

17 квітня, факультет економіки та бізне­су святкує свій 83-тій День Народження

17 квітня відсвяткував свій 83-тій День народження факультет економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну. Сьогодні факультет є одним із найпрестижніших в університеті та об’єднує вісім кафедр: менеджменту сфери послуг, економічної кібернетики, маркетингу, фінансів, економіки, менеджменту, обліку та аудиту, іноземних мов. У навчальному процесі та науковій роботі беруть участь видатні українські науковці, серед яких є представники академії наук України, професори, докторанти та аспіранти. ФЕБ завжди пишався своїми випускниками, які стали не лише гордістю університету, а й усієї країни.

Проте, основою факультету є студенти, переважна більшість яких має високі досягнення в навчанні та науковій роботі. Роботодавці завжди раді співпрацювати з його випускниками, адже якість освіти, що викладається науково-педагогічним складом факультету, є на найвищому рівні. Наші студенти здобувають визнання приймаючи участь, як у наукових, так і спортивних змаганнях. Представники факультету завжди є активними учасниками науково-практичних конференцій, студентських олімпіад та конкурсів наукових робіт.

Викладачі та студенти уміють не тільки добре працювати, але й мають неабиякі мистецькі таланти, що і засвідчив святковий концерт до Дня народження факультету.

Фоторепортаж про святковий концерт до 83-тьої річниці від Дня утворення факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну.

19.04.2013