КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИСТАВКА ФОТОГРАФІЇ

 

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ!!!

18 квітня в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2, 4 поверх) в музеї «Історії міста Києва» відкрилася виставка фотографії студентів зі спеціальності «Художнє фотографування» Коледжу Київського національного університету технологій та дизайну під назвою «Київ та кияни». Вона організована за сприяння Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Посмішка сонця» та інформаційної підтримки Державної телерадіокомпанії всесвітньої служби «Українське телебачення та радіомовлення».

Виставка «Київ та кияни» це погляд студентської молоді, майбутніх фотохудожників, на місто у якому вони живуть та навчаються, на життя людей у ньому, на самих себе, на явища та події які відбуваються у сучасному Києві.

На виставці представлено близько 200 робіт студентів та викладачів Коледжу КНУТД за різною тематикою на яких можна побачити їх особистий погляд на Київ у всій його величі та красі, подивитися на знайомі місця незвичайним поглядом, відчути атмосферу життя у ньому в різні пори року, побачити киян: заклопотаних і мрійливих, стривожених і веселих, закоханих і сумних – загалом зі всією гамою почуттів, що живуть у людині. Хотілося б відмітити надзвичайний рівень майстерності, сміливості у рішеннях фотохудожників та гостру передачу характерів, як, мабуть, притаманно тільки молоді, чи це пейзажна зйомка, чи портретна.

Під час відкриття цього заходу студентів Коледжу та присутніх привітали: Заслужений артист України Павло Мрежук, Заслужена артистка України Олена Хижна, співачка Юлія Подлєсная та студентки цього навчального закладу, Інна Сліпаченко, Олеся Черкасова.

Фотовиставка працює кожного дня з 10 по 18 годину крім понеділка і продовжить свою роботу до 14 травня. Запрошуємо всіх небайдужих до цього жанру мистецтва з нею ознайомитися.

Слово під час відкриття фотовиставки директора Коледжу КНУТД, Хмелевської Любові Петрівни

Привітання від Заслужених артистів України Павла Мрежука та Олени Хижної

Під час огляду експозиції виставки

23.04.2013