КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

25-26 квітня відбулась ХІI Всеукраїнська конференція молодих учених та студентів «Наукові розробки молоді на сучасному етапі»

25-26 квітня 2013р. в дванадцятий раз згідно з планом МОНМС України, з метою активізації та популяризації наукової діяльності студентів, молодих учених, залучення до неї провідних спеціалістів-практиків, на базі КНУТД відбулась Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів «Наукові розробки молоді на сучасному етапі».

Співорганізаторами Конференції є: Міністерство освіти і науки, України, Київський національний університет технологій та дизайну, Українська асоціація підприємств легкої промисловості.

Робота конференції проводилась по досить широкій тематиці за 41 підсекцією по 4 наукових напрямах діяльності учених університету.

У конференції цього року взяли участь студенти та молоді учені з 21 ВНЗ України, Росії та Білорусії:

З вітальним словом до учасників конференції звернувся Проректор КНУТД проф., д.т.н. Каплун Віктор Володимирович

Про проблеми та стан галузі розповіла Виконавчий директор Асоціації підприємств легкої промисловості України Ізовіт Тетяна Леонідівна

Провідний фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки України Дорошенко Тетяна Миколаївна виступила з привітанням від Міністерства освіти і науки України

З вітанням від Наукового товариства студентів та аспірантів КНУТД, Всеукраїнської спілки молодих учених та новаторів виступив Голова НТСА КНУТД доц. Кожушко Роман Юрійович

З доповідю на тему «Використання программного забезпечення САПР Soliworks у сучасній промисловості» виступив аспірант Стаценко Д.В.

В сьоме в рамках Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів підбиваються підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Легка промисловість», який проведено на базі нашого університету. П’ятеро переможців цього конкурсу зробили презентації своїх наукових робіт на пленарному засіданні, де у процесі дискусій були визначені недоліки та переваги кожного з запропонованих наукових рішень та шляхи подальшого їх розв’язання. Інші учасники та переможці Конкурсу мали змогу виступити з доповідями та захистити свої роботи на секційних засіданнях.

Переможцям Конкурсу вручені дипломи і грамоти Оргкомітету Конкурсу та Української асоціації підприємств легкої промисловості

До відкриття конференції організовано виставку наукових та творчих робіт молодих учених і студентів університету

29.04.2013