КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!!!

Шановні ветерани!

Від щирого серця ректорат, Вчена рада, професорсько-викладацький склад і студентський загал університету вітає вас з Днем Перемоги.

Десятки років проминуло від того щасливого дня, коли ви почули, мабуть, найщасливішу звістку – про капітуляцію фашистської Німеччини. Саме вам, подорослівшим за роки війни, довелося своєю мужністю, терплячістю, витримкою та відвагою, наближати, крок за кроком, цю щасливу мить. Бо знали, що захист Вітчизни для вас не прості слова, а конкретна, важка і надзвичайно страшна робота. І робили ви її від Заполяр’я до Кавказу – ось така географія подвигів тих, хто був у лавах Червоної Армії чи партизанських загонах.

Це на ваші плечі спиралася країна, слухаючи повідомлення з фронту, і чекаючи звістки про вас, це ви у коротких снах між боями бачили рідні простори, а прокидаючись окопи та сигнальні ракети, це вам доводилося відводити погляди від спалених міст і сіл, бо таким є справжнє обличчя війни. А ви все витримали: і біль, і голод, і холод, а після Перемоги відбудовували країну для нас. Низький уклін вам, дорогі ветерани, та довгих років життя. Щоб ваші рідні ніколи не знали таких слів як – окупація, концтабір, похоронка – усе те лихо, що принесла на нашу землю війна.

Здоров’я і щастя, дорогі ветерани, і знайте – ми пам’ятаємо вашу звитягу і те, що свою молодість віддали задля нашого мирного життя.

СЛАВА ВАМ, ПЕРЕМОЖЦІ!!!

08.05.2013