КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СЕМІНАР «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ»

14 березня  2013 року на кафедрі маркетингу студентський маркетинговий клуб «М-Теам» провів семінар для викладачів та студентів кафедри маркетингу на тему: «Енергозбереження  в навчальному закладі»

Мета проведення семінару – обговорити наявний стан та проблеми щодо питань енергозбереження у вищих навчальних закладах. Також  одним з основних питань було впровадження студентської програми енергозбереження у КНУТД (відповідальні Маліновський В. та  Євсейцева О.С.).

В рамках даної програми було прийнято:

  1. Провести конкурс студентських  плакатів з енергозбереження;
  2. Підготувати брошури  для мешканців гуртожитків КНУТД «10 порад як зберегти тепло»;
  3. У соціальній мережі «Vkontakte» відкрити групу «КНУТД Бережи Energy!»;
  4. Провести семінари з енергозбереження у школах міста Києва на тему: «Ви ще не провели семінар з енергозбереження? Тоді ми йдемо до Вас!».

Всі поставленні  завдання члени маркетингового клубу виконали на високому рівні і 15 травня 2013 року підвели підсумки конкурсу студентських плакатів:

1 місце

МОЗАЛЕВСКАЯ ЮЛІЯ гр. БМР-2-09
КОМАРНИЦЬКА НАТАЛІЯ гр. БМР-2-09
МЕЛЬНИЧУК ОЛЕКСІЙ гр. БМР-2-09

за серію робіт «Не обов’язково»

   

2 місце

КРАВЕЦЬ ОЛЕНА гр. БМР-1-11

за серію робіт «Глобальні проблеми «Очима великого мистецтва»»

3 місце

КУЗЬМЕНКО ЛІДІЯ гр. БМР-1-09
МАХИНЯ АЛІНА гр. БМР-1-09
ПАНАСЮК ОЛЬГА гр. БМР-1-09

за роботу «Енергопостачання як кохання БЕРЕЖІТЬ»

ТАКОЖ:

Висловлюємо подяку МАЛІНОВСЬКОМУ ВІТАЛІЮ студенту гр. БМР-1-09, БРИНЬКОВІЙ КАТЕРИНІ, СОКОЛОВІЙ ЕВЕЛІНІ, СТЕЦЕНКО ГАЛИНІ студентам гр. БМР-1-11,  ВАСІНІЙ  АЛЬОНІ  студенці гр. БМР-2-09 за змістовні насичені фактами доповіді з питань енергозбереження, які було представлено на семінарі.

  

Висловлюємо подяку ЛІСНІЧУКУ  ОЛЕКСАНДРУ гр. БМР-1-11 за підготовку брошури  для мешканців гуртожитків КНУТД  «10 порад як зберегти тепло» 

  

Висловлюємо подяку АНІЩЕНКО НАТАЛІЇ гр. БМР-1-10 та КОШЕЛЬ ІРИНІ гр. БМР-2-10 за підготовку та проведення семінару з енергозбереження у спеціалізованій школі №73,  № 290  на тему: «Ви ще не провели семінар з енергозбереження? Тоді ми йдемо до Вас!».

  

  

КНУТД Бережи Energy!

З повагою, СМК «М-Теам»

УВАГА!!!!!!!!

30 травня о 13.20 в аудиторії 4-1104 відбудеться  засідання маркетингового студентського клубу з приводу нагородження самих найкращих, креативних та  відповідальних студентів.

23.05.2013