КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Збори трудового колективу з нагоди початку нового 2013 / 2014 н.р.

29 серпня відбулись Збори трудового колективу Київського національного університету технологій та дизайну з нагоди початку нового 2013 / 2014 навчального року.

В актовій залі перед персоналом університету із програмною доповіддю виступив ректор КНУТД  професор, д.е.н., член-кореспондент НАПН України, Заслужений працівник освіти України Грищенко Іван Михайлович.

До уваги присутніх був запропонований звіт про результати роботи навчального закладу у 2011/2012 навчальному році, наведений детальний аналіз всіх напрямів діяльності, відмічені здобутки та існуючі проблеми у звітному періоді. При цьому наголошено на позитивній динаміці розвитку університету, свідченням чого є здобуття почесного 5-го місця у рейтингу  українських вищих навчальних закладів технологічного спрямування.

Визначені пріоритетні задачі, що стоять перед колективом університету у новому навчальному році, оголошені підходи до оцінки ефективності діяльності та стимулювання праці співробітників.

На закінчення доповідач висловив подяку всім членам трудового колективу за вагомий внесок у високі показники минулого року і побажав успіхів у новому навчальному році. 

30.08.2013