КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар факультету хімічних та біофармацевтичних технологій

11 вересня 2013 року о 1400 у конференц-залі Київського національного університету технологій та дизайну (1 корпус, 3-й поверх) відбудеться міжкафедральний науковий семінар факультету хімічних та біофармацевтичних технологій з розгляду та обговорення дисертаційної роботи

МАЙСТРЕНКО ЛЕСІ АНАТОЛІЇВНИ на тему «Розробка технології виробництва шкір з використанням похідних акрилової та малеїнової кислот», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.18 – технологія взуття, шкіряних виробів і хутра. 

Науковий керівник:

Андреєва Ольга Адіславівна, доктор технічних наук, професор, професор Київського національного університету технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

Рецензенти:

Данилкович Анатолій Григорович, доктор технічних наук, професор, професор Київського національного університету технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

Мокроусова Олена Романівна, доктор технічних наук, доцент, професор  кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів Київського національного торгівельно-економічного університету Міністерства освіти і науки України.

 

Секретар міжкафедрального семінару факультету хімічних та біофармацевтичних технологій                                      О.А. Охмат

 

04.09.2013