КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД на 25-му міжнародному фестивалі моди KYIV FASHION

10 вересня 2013 року у 2-х павільйонах виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» відкрився 25-й міжнародний фестиваль моди KYIV FASHION. 

У ювілейному фестивалі моди взяли участь більше 600 вітчизняних та зарубіжних торгових марок з 15 країн. А торговельні делегаціїи Туреччини та Франції представлені національними експозиціями. Для учасників та відвідувачів 9-ти спеціалізованих виставок організаторами запропоновані більше 40 заходів ділової програми.

  

У рамках виставкового проекту KYIV FASHION EDUCATE (KYIV FASHION НАВЧАЄ) наш університет традиційно представляє на  цьому найбільш авторитетному форумі у сфері модної індустрії України науковий і навчальний напрями вітчизняного ринку легкої промисловості. Про актуальність та перспективність взаємодії освіти, науки та виробництва для розвитку галузі сказав у своєму виступі на урочистому відкритті фестивалю ректор КНУТД, професор, д.е.н., член-кореспондент НАПН України, Заслужений працівник освіти України Іван Михайлович Грищенко.

Разом з організаторами та почесними гостями фестивалю керівник КНУТД ознайомився з експозицією виставки, відвідав університетські стенди, на яких демонструвались як сучасні, так и дбайливо збережені експонати, які ілюструють історію розвитку обладнання для виготовлення виробів легкої промиловості.

У рамках ділової програми фестивалю КНУТД спільно з Міжнародною федерацією Pret-a-Porter, яку представляла директор цього об’єднання, керівник національної експозиції Республіки Франція Патрисія Брафман, провели презентацію проекту з навчання українських слухачів французськими експертами в області індустрії моди.

 

Насиченим став перший день роботи фестивалю для співробітників і студентів КНУТД. У програмі виставкового проекту KYIV FASHION EDUCATE передбачені також проекти з освоєння найновішого обладнання, представленого на виставці, виготовлення на ньому одягу і демонстрація його на подіумі, відвідування семінарів та майстер-класів, ознайомлення з виставковими технологіями та багато іншого.

11.09.2013