КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Наші зірки на 25-му міжнародному фестивалі моди KYIV FASHION

На 25-му міжнародному фестивалі моди  KYIV  FASHION, який завершив свою роботу 13 вересня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», студенти Київського національного університету технологій та дизайну ще раз переконливо підтвердили свій високий рівень фахової підготовки.  

На одному із стендів КНУТД вже четвертий рік поспіль працювало Експрес-Ательє. Кращі студенти: дизайнери, конструктори, технологи під керівництвом своїх викладачів проектували і виготовляли в умовах виставки моделі одягу, які потім демонструвались на виставковому подіумі.

  

      

Ми щиро дякуємо спонсорам і, одночасно, діловим партнерам цього навчально-виробничого проекту, які надали унікальну можливість своїм майбутнім колегам - студентам факультетів дизайну, а також технологій сервісу та моди продемонструвати майстерність в умовах, максимально наближених до реальних: індивідуальні замовлення були виконані у стислі терміни і отримали схвальні відгуки від усіх «клієнтів»! Задоволення від співпраці було взаємним, про що свідчить фото «на пам’ять».

Ще однією традицією стали виступи на фестивалі  KYIV  FASHION  дівчат Студентського будинку моделей. Справжні професіонали, які постійно беруть участь у міжнародних виставках, презентаціях, шоу-програмах,  демонстрували моделі одягу, виготовлені молодими модельєрами-дизайнерами Студентського будинку моди КНУТД.

  

Найбільший форум професіоналів індустрії моди та легкої промисловості не пройшов повз увагу нашого університету. Викладачі і студенти використали унікальну можливість отримати достовірну й вичерпну інформацію про сучасний стан та тенденції  розвитку галузі.

Вцілому, виставковий стенд КНУТД відвідало 50 потенційних абітурієнтів,  які ознайомились з умовами вступу до університету, понад 40 представників ательє, які висловили побажання щодо розміщення замовлень на виготовлення дизайну одягу та запрошували студентів на стажування на свої виробництва.

Особливу увагу у відвідувачів привернула експозиція під назвою «Історія розвитку обладнання для виготовлення одягу», яку підготувала кафедра машин легкої промисловості КНУТД. Гості із Харкова після огляду експозиції відвідали університетський музей.

Також на виставці проводились виїзні практичні заняття із студентами КНУТД. Під керівництвом викладачів на виставці працювало 15 студентських груп спеціальностей та спеціалізацій: менеджер виставкової діяльності, фото відео дизайн, дизайн інтер'єру, графічний дизайн та дизайн одягу.

17.09.2013