КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Члени Клубу учнів Професора Х. Чадха продовжують стажуватись за кордоном

З 21 липня по 10 серпня 2013 року студентка КНУТД Світлана Сокур проходила стажування в ОАЕ у професора Херш Чадха. Світлана поділилася своїми враженнями про проведену роботу.

«Я працюю з Професором Чадха вже 2 роки і за цей час я дуже змінилася як зовні, так і внутрішньо. Ще на самому початку нашого знайомства Професор мені вказав на мої недоліки, над якими я повинна була працювати та на мої переваги, якими я повинна користуватися. Раніше я страшенно не любила свої портретні фото, але Професор мене так фотографував, що я полюбила ці фотографії. Він мене навчив тому, як потрібно вести себе, як позувати під час зйомки, звернув мою увагу на те, що всі наші думки передаються через очі.

На стажуванні у мене було 6 знімальних днів, кожна зйомка була цікава по-своєму. У Професора було море цікавих ідей, які ми всією командою намагалися втілити у реальність. Були фотосесії в індійському костюмі, у білизні, у сукні та у купальнику.

Кожен день ми обговорювали мої образи для наступної зйомки, деякі ідеї народжувалися під час фотосесії. Наприклад, коли я фотографувалася у білизні, вирішили ще імпровізувати з льодом. Під час фотосесій була приємна атмосфера, завжди грала музика, яка дозволяла розслабитися і насолоджуватися процесом фотозйомки. Професор вчив мене очима передавати експресію тіла, це дуже важливо для моделі, щоб фото були цікавими і збагачені глуздом.

Мені дуже подобається працювати з таким професіоналом, як Професор Чадха. Він дуже приємна і творча людина, з якою приємно не тільки працювати, а й просто спілкуватися. Мені і моїй родині дуже сподобався результат виконаної роботи. Завдяки Професору у мене є відео про кожну поїздку і професійне портфоліо.

Я дуже вдячна Богу за те, що познайомилась з Професором».

18.09.2013