КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД на виставці-фестивалі «Освіта. Майбутнє Дарниці 2013»

28 вересня 2013 року КНУТД взяв участь у районній виставці-фестивалі «Освіта. Майбутнє Дарниці 2013», організатором якого виступила Дарницька районна в м. Києві Державна адміністрація. Фестиваль проводився на території Парку ім. Воїнів-інтернаціоналістів (м. Київ, вул. Вербицького, 1). У відповідності з програмою фестивалю відбулися: презентації закладів освіти району, профорієнтаційні заходи київських вишів, показові виступи юних спортсменів, майстер-класи педагогів, ігри та розваги для дітей, концерт художніх колективів та навчальних закладів.

Відвідувачів та гостей фестивалю привітав Голова Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації - Вітковський Сергій Іванович.

Підвищеною увагою на фестивалі користувався виставково-презентаційний стенд нашого університету, який відвідало понад 30 відвідувачів: керівники дарницьких ліцеїв, гімназій, коледжів, представники середньо-освітніх шкіл, а також батьки та молодь, які виявили інтерес до КНУТД.

Серед почесних гостей був присутній на фестивалі ректор КНУТД професор, д.е.н., член-кореспондент НАПН України, Заслужений працівник освіти України Грищенко І.М.

Журналісти центральних та місцевих ЗМІ не упустили можливість «з перших вуст» дізнатись про плани і здобутки одного з провідних вишів країни, які наочно демонстрували студенти факультетів дизайну та технологій сервісу та моди.

Гості та численні відвідувачі фестивалю з інтересом ознайомились з творчим потенціалом молодих дарничан, які у найближчому майбутньому можуть стати абітурієнтами і студентами нашого університету. 

Зацікавленість виявилась взаємною і за результатами виставки намітились напрями подальшого співробітництва.

30.09.2013