КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Благодійна акція «Флора і фауна»

Вухасті і пухнасті мешканці зоопарку отримали свій смачненький бонус! І все завдяки нашому коледжу!!!

 

У суботу, 28 вересня, на території Київського зоопарку відбулася спільна благодійна акція студентів Коледжу КНУТД та адміністрації зоологічного парку Києва.

Акція стартувала о 12 годині. Центральний майданчик парку прикрасили фотографії та художні роботи студентів коледжу. Виставка відбувалася у формі фотосушки, коли  фотографія кріпиться до натягнутої  мотузки  звичайними прищіпками. Цей простий і демократичний спосіб популяризації фотомистецтва спрацював у зоопарку на всі сто, адже тут було чимало родин з дітьми. Вони зацікавилися фотографіями і малюнками ,  активно долучилися до акції. Обирали собі роботу, а потім у спеціальну фотобанку клали  гроші– свій вагомий внесок  у сніданок звірят.  Хто скільки міг- від 2-х до 100 гривень.  Глядачі були приємно здивовані високим художнім і технічним рівнем творчих робіт. Адже студенти дуже серйозно поставилися до участі в акції. А теми робіт – передусім – портрети тварин і  птахів  зоопарку, зроблені напередодні під час фото пленеру  у зоопарку. Крім того, були представлені фотографії домашніх улюбленців , пейзажі,  портрети, жанрові фото.

Акція фотосушки  мала ще одну важливу мету– профорієнтаційну. Учні шкіл – майбутні абітурієнти – могли оглянути  рекламні стенди коледжу, які розповідали про навчання та творчість студентів.

Серед учасників  фотосушки  були визначені переможці. Кращі роботи оцінювала адміністрація зоопарку. Вітаємо Артура Коломійця ( фото хамелеона) , Ірину Вернигору ( фото білочки)  та викладача Марію Іванкевич (фото зебр «Сніданок на двох»). Приз – сертифікат на безкоштовне відвідування зоопарку.

Після підрахунку коштів  з  фото банки виявилося, що для годівлі тваринок  зібрано 180 грн.

Смачного !!!

Керівництво коледжу та адміністрація зоопарку висловлюють подяку усім студентам , які взяли активну участь у цій благодійній справі. Особлива подяка студентам групи Ф-9-2  Едуарду Збарживецькому, Юрію Тарасенку,  Аллі Стьожці за створення фото- і відеорепортажу про хід акції.

15.10.2013