КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародний науково-технологічний форум «Наука, інновації, технології - 2013»

Запрошуємо вас відвідати Міжнародний науково-технологічний форум «Наука, інновації, технології - 2013», який проходитиме з 15 по 17 жовтня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», за адресою вул. Салютна, 2-Б, павільйон 2. (ст. метро «Нивки»), де будуть презентовані роботи, допущені до участі у конкурсі на здобуття Державних премій України в галузі науки і техніки 2013 року, і які стали переможцями І етапу з відбору інноваційних проектів у рамках Форуму.

Мета Форуму - презентація кращих наукових досягнень, інноваційних розробок та технологій, сприяння їх комерціалізації та впровадженню у виробництво, що є основоположним пріоритетом успішного розвитку економіки країни.

Проводиться громадське обговорення робіт, допущених до участі у конкурсі на здобуття Державних премій України в галузі науки і техніки.

Комітет звертається до наукових та науково-технічних організацій, наукових установ, підприємств, вищих навчальних закладів, учених та спеціалістів, широкої громадськості з проханням узяти участь у обговоренні робіт і повідомити свою думку щодо їх змісту та складу авторських колективів.

15.10.2013