КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНИХ ОСВІТНІХ ПРОГРАМАХ САНКТ-ПЕТЕРБУРЗЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

Оголошується набір студентів КНУТД  для  участі у міжнародних освітніх програмах Санкт-Петербурзького університету технологій та дизайну.

1 . Програма включеного навчання .

Програма розрахована на студентів 3 курсу бакалаврату та 1 курсу магістратури і припускає, що студент самостійно обирає  курси, що його цікавлять, які читаються в поточному семестрі у СПДУТД, незалежно від спеціальності (напряму підготовки) і курсу. Студенти КНУТД  відвідують  заняття зі студентами навчальних груп СПДУТД  відповідно до затвердженого для них розкладу (навчання ведеться російською мовою). Програма розрахована на 1 семестр з обсягом 30 кредитів ECTS. Студенти здають всі заплановані для обраних курсів заліки та екзамени. Студенти, які успішно пройшли навчання отримують відповідний сертифікат. Вартість програми залежить від обраних  курсів і становить від 700 до 2100 Євро.

Початок занять - 10 лютого 2014 року.


2 . Програма «Міжнародний семестр»

Програма розрахована на студентів КНУТД, що бажають пройти навчання  в СПДУТД в міжнародній групі, яка формується із студентів інших європейських ВНЗ-партнерів. Студенти обирають дисципліні, які хотіли б вивчати в СПДУТД. Навчання проходить англійською мовою. Програма розрахована на студентів 2-3 курсу бакалаврату та 1 курсу магістратури. Програма розрахована на 1 семестр з обсягом  30 кредитів ECTS. Студенти здають всі заліки та іспити, що передбачені затвердженою програмою. Студенти, які успішно пройшли навчання та виконали навчальний план, отримують відповідний сертифікат. Вартість програми становить 1100 Євро.

Початок занять - 17 лютого 2014 року.


3 . Програма " Сезонна школа".

Програма за профілем «Управління арт-бізнесом»  розрахована на групу студентів магістратури КНУТД (від 10 осіб). Тривалість навчання – 3 тижні. Період реалізації Програми – березень–квітень 2014 року.

За результатами навчання студентами  отримується міжнародний сертифікат.

Вартість програми становить 450 Євро.

 

Студентам, що зараховуються до СПДУТД в якості слухачів за вказаними міжнародними програмами, надається гуртожиток. Вартість проживання в 2 -3- х місних кімнатах - від 1 Євро / добу.

 

Прийом заявок - до 15 листопада  2013 року.

За детальною інформацією звертатись  до керівника відділу магістратури  Гавриленко Тетяни  Володимирівни, к. 1-0342.

Тел. для довідок: (044)256-29-88  

www.sutd.ru  - офіційний сайт СПДУТД

17.10.2013