КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Успішний виступ студента КНУТД на Ukrainian Fashion Week

11 жовтня 2013 року в рамках 33-го Ukrainian Fashion Week відбулась презентація проекту «New Names», який продовжував відкривати нові імена у fashion-індустрії.

Цього сезону в ньому брали участь Katerina Bodrunova for MOKE і VANUSHINA з Росії, молоді українські модельєри CHUYKO і FROLOV, Дім ZGURSKII.

Наш університет на цьому престижному заході високої моди був представлений студентом факультету технологій сервісу та моди Іваном Фроловим.

 

Так характеризують роботи молодого талановитого модельєра експерти:

«Бренд одягу “FROLOV” заснований у 2011 році дизайнером Іваном Фроловим.

Філософія бренду сфокусована на розумній, інтелігентній провокації та неприхованій сексуальності образу, що гармонійно доповнює кожну річ.

SS`14

Колекція «bAdASS» є епітомою  поведінки впевненої  у собі людини, яка  володіє беззаперечним смаком, є самодостатньою та прямолінійною.  На настрій колекції вплинули PJ Harvey, Brian Eno, Mary and The Boy та Catherine Millet. Характерними для представлених образів є елементи стилів punk, glam rock у поєднанні з мінімалізмом. Їх можна  побачити у сітці, вуалі, шкіряних  деталях. Провокаційний принт  використано у колекції не з метою епатувати, а з метою продемонструвати природне ставлення  до частин тіла, що народжують нові життя.

Представники стилів музики, перераховані вище,  досягли шаленої популярності завдяки вмінню експериментувати,  трансформувати  ідеї та створювати нове бачення мистецтва. Такий же напрямок у створенні нової колекції одягу обрав дизайнер Іван Фролов. Поєднання нових цікавих елементів з наявністю туфель на високих шпильках, прикрашених  великою кількістю кришталю та блискіток, використання кольору  фуксії, шкіряні рукавички з двома оголеними пальцями, яскраві навушники MONSTER нагадують нам концерти-перформанси геніїв стилю та музики: Roxy Music, David Bowie та Sweet. Андрогінність та мінімалізм простежуються як у чоловічих, так і у жіночих образах. Чисті, лаконічні лінії у поєднанні зі вставками елементів з шкіри, вуалі та кришталю є центральною історією колекції. Кожна окрема річ доповнює іншу, але водночас є функціональною і неповторною сама по собі.»

 

«Іван Фролов використовує елементи стилю панк і ґлем-рок в одязі, що поєднуються з мінімалізмом. Навушники, шкіряні рукавички з оголеними пальцями, блискітки – і образ музичних фанів створений.»

  

  

  

Поздоровляємо Івана Фролова з успішним виступом на  33-му Ukrainian Fashion Week і бажаємо нових звершень! 

18.10.2013