КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

IV Міжнародна виставка PHARMPROM − головна подія фармацевтичної галузі

15-17 жовтня 2013 року при підтримці Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби України з лікарських засобів, Національної академії медичних наук України та Національної фармацевтичної академії у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася головна подія фармацевтичної галузі − IV Міжнародна виставка фармацевтичної промисловості PHARMPROM, на якій розглядалися питання комплексних рішень для фармацевтичних підприємств, технологій «чистих приміщень», упаковки та пакувального обладнання, проводилися презентації обладнання відомих торгових марок, що застосовуються у фармацевтичному виробництві, майстер-класи на діючому обладнанні, спеціалізовані технічні екскурсії тощо.

Вперше, у рамках виставки для вищих навчальних закладів започаткована спеціальна програма «День науки та освіти» і «Дні фармацевтичної промисловості».

  

На запрошення організаторів виставку відвідали викладачі, аспіранти та студенти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій Київського національного університету технологій та дизайну, які під час захоплюючих PROMDemo-турів ознайомились з сучасними технологіями та можливостями їх практичного застосування, протестували запропоноване обладнання та отримали консультації від провідних фахівців. Була надана можливість відвідати й інші цікаві науково-практичні заходи: відео-лекції, конференції та семінари, присвячені нагальним проблемам фармакопеї, інноваційним модульним рішенням для сучасного фармацевтичного виробництва.

За активну участь у IV Міжнародній виставці PHARMPROM наш університет нагороджено дипломом. З свого боку, висловлюємо щиру вдячність організаторам за запрошення до участі у цьому важливому заході, за створення сучасного формату роботи й належних умов для одержання інформації щодо стану та  перспектив розвитку галузі, для проведення ефективних ділових зустрічей. Все це сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців в галузі промислової фармації та хімічної технології, проведенню наукових досліджень з використанням сучасних видів лабораторного і промислового обладнання. 

Декан факультету хімічних та біофармацевтичних
технологій КНУТД, професор О.А. Андреєва

28.10.2013