КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Фотостудія "Prof. Hersh Chadha Studio" відсвяткувала свій перший День народження

25 жовтня 2013 року виповнився рік від дня створенняфотостудії "Prof. Hersh Chadha Studio", яка була забезпечена сучасним фотообладнанням на кошти всесвітньовідомого фотомитця і мецената професора Херш Чадха.

За цей час фотостудія стала осередком навчання студентів КНУТД та підвищення майстерності членів Клубу учнів професора Х. Чадха, місцем зустрічі професіоналів і аматорів фотосправи, центром пропагування фотомистецтва і творчою лабораторією для молодих модельєрів-дизайнерів костюму та взуття.

На День народження фотостудії завітали викладачі і студенти - представники всіх напрямків її діяльності, а також почесні гості з Національної спілки фотохудожників України, які традиційно підтримують нашу творчу молодь.

 

Спілчани: Іващенко М.М. - член Президії, член Правління, член Приймальної комісії  та Скляренко В.О. - член Президії, член Правління, куратор фотошколи відмітили чудові умови, які має університет для підготовки фахівців з фотографії і застосування її можливостей в індустрії моди, рекламі, дизайні та інших напрямках. Вони нагородили найбільш активних викладачів і студентів, які внесли вагомий внесок у розвиток фотостудії  та  фотодизайну у КНУТД.

 

 

Магістр факультету економіки та бізнесу Юлія Плюта зачитала вітання, яке направив професор Х. Чадха учасникам зібрання.

 

Привітання професора Х. Чадха

Шановні студенти!

Пройшов рік з тих пір, як ця фотостудія відкрила свої двері для талановитих та перспективних фотографів КНУТД. Мої сердечні вітання Ректору, викладачам та студентам КНУТД.

Я присвятив більше 30 років свого життя фотографії та розвитку освіти, але захоплення фотографією живе в мені донині. Я отримую величезну радість та наснагу, коли бачу роботи нових талановитих фотографів. Моє співробітництво з КНУТД досить молоде, але кількість поваги та любові, яке я отримав за цей період є безцінним.

Я хотів би, щоб майбутні фотографи КНУТД користувались студією та обладнанням для вдосконалення своїх талантів, щоб експериментували з новими ідеями та методами. Фотографія – це еволюція, і кожен день – це новий шанс для вивчення нових технік та стилів. Я хотів би, щоб кожен з вас думав поза рамками.

Юлія Плюта є однією з моделей від вашого університету, яка вчилась у мене. Вона поїде до Дубаю у листопаді цього року для подальшого навчання. Вона отримає детальні тренінги з деяких важливих тем, що пов’язані з доглядом для моделей. Для цього я розробив деякі теорії на основі декількох років роботи з топ-моделями. Після повернення до університету  Юлія виступить з детальними лекціями для майбутніх моделей і фотографів, які бажають навчатися модній фотографії. Я сподіваюсь, всі ви відвідаєте ці лекції і це буде сприяти підвищенню рівня ваших знань

Я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами всіма навесні наступного року, коли приїду до Києва.

З найкращими побажаннями

Професор Херш Чадха

 

Фото на пам'ять – це і символ, і технологія, і повсякденна робота для професіоналів.

29.10.2013