КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників. 6 листопада – День визволення Києва від фашистських загарбників

В історії українського народу події Другої світової та Великої Вітчизняної воєн посідають особливе місце. За своєю глибиною, трагізмом і героїкою вони помітно відрізняються від інших і набули епохального значення. Певною мірою обумовлено це й тим, що донині живі учасники війни, носії історичної пам’яті про неї – ті, хто воював зі зброєю в руках, навчався, працював, відбудовував країну.

Щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни із 69-ю річницею визволення України та 70-ю річницею визволення столиці України – Міста-героя Києва – від фашистських загарбників!

Зичимо міцного здоров'я, щастя, любові, радості та благополуччя!

До річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників у Коледжі КНУТД сплановані та проводяться виставки творів мистецтва, фотографій, плакатів воєнної тематики. В академічних групах проводяться тематичні уроки, бесіди, лекції, вечори, літературно-мистецькі заходи за участю ветеранів війни та дітей війни.

Організовується відвідування студентами Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років», Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» (с. Нові Петрівці), Меморіального комплексу «Бабин яр», Національного історико-меморіального заповідника «Биковнянські могили», Парку Вічної Слави, парку Перемоги.

04.11.2013