КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Навчальний процес університету об’єднався з промисловим виробництвом

Завдяки стратегічній співпраці Київського національного університету технологій та дизайну, а також ПАТ «Володарка», 23 жовтня відбулася довгоочікувана подія для викладачів і студентів університету: одноденне стажування на одному з найпотужніших швейних підприємств України – швейної фабрики «Володарка».

"Володарка"  – це підприємство, що динамічно розвивається,  на якому працюють більше тисячі робітників, незмінною спеціалізацією  якого є виробництво класичного чоловічого одягу.

Підприємство оснащене сучасним обладнанням на всіх етапах виробництва. Студентам та викладачам вдалось ознайомитись з сучасними технологіями, процесами та організацією сучасного швейного підприємства.

Огляд роботи виробничих цехів з найсучаснішим обладнанням позитивно вплинув на розширення професійного світогляду студентів кафедр ергономіки і проектування одягу та професійної освіти.

Викладачі та студенти висловлюють свою подяку керівництву ПАТ «Володарка» та профкому викладачів та співробітників Київського національного університету технологій та дизайну за сприяння організації стажування.

04.11.2013