КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Звернення ректора Київського національного університету технологій та дизайну Івана Михайловича Грищенка до студентів університету

Звернення ректора Київського національного університету технологій та дизайну Івана Михайловича Грищенка до студентів університету

 

Шановні студенти!

 

         В цей час в Україні  проходять важливі події, які в значній мірі визначать подальший шлях розвитку України.

Науково-педагогічний склад університету із задоволенням відзначає небайдужість студентів, їхню активну громадську позицію, бажання донести до керівництва держави і своє прагнення бути учасниками позитивних перетворень в державі.

Ми поділяємо позицію Президента України і Уряду відносно того, що Європейські стандарти є пріоритетом в подальшому розвитку України, зокрема в реформуванні освіти.

Молодь по-різному висловлює своє відношення до подій, пов'язаних з майбутніми рішеннями самміту у Вільнюсі. І це їхнє право. Керівництво університету, не посягаючи на громадські права студентів, робить все для організації якісного навчального процесу, який є запорукою європейських стандрів освіти.

Ми розуміємо намагання керівництва держави донести до всіх нас аргументи на користь того чи іншого рішення. Це зробив Президент України, глава Уряду України. Наш колектив мав можливість безпосереньо зустрітися з  міністром фінансів Колобовим Ю.В., який на зустрічі із студентами університету дав кваліфіковані і аргументовані відповіді на всі багаточисельні запитання студентів, які сьогодні турбують весь колектив. Сама зустріч, питання, які піднімалися  свідчять, з одного боку, про  високу громадянську активність нашого студентства, а з іншого – про високий рівень політичної свідомості і бажання єдиного  - подальшого розвитку України, який забезпечить нам добробут і процвітання.

Я дякую нашим студентам, активістам студентського самоврядування за взаємопорозуміння, високу громадянську активність і культуру спілкування.

Сьогодення дає нам всі підстави стверджувати, що ми співпрацюємо у високоосвідченому, свідомому колективі, який здатний гідно працювати на благо нашої України.

 

        

28.11.2013