КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Почесний громадянин Кролевеччини

20 листопада 2013 року рішенням Кролевецької районної ради Сумської області ректору Київського національного університету технологій та дизайну Івану Михайловичу Грищенку, який народився і виріс у Кролевецькому районі, було присвоєно звання «Почесний громадянин Кролевеччини».

Саме там Іван Михайлович розпочав свій трудовий шлях, працюючи на різних посадах в Кролевецькому районі. У 1990 році він був обраний народним депутатом України по мажоритарному округу. Цей період – ціла епоха, яку ми сьогодні з двадцятирічної висоти можемо аналізувати, критикувати, оцінювати. Але то був, дійсно, революційний час в прямому і переносному розумінні. Утворилась нова держава – Україна, здійснивши багатовікову мрію народу. В ті складні часи, Іван Михайлович зумів налагодити роботу усіх підрозділів та служб району таким чином, щоб місцева громада пережила перехідний період молодої держави якомога безболісніше. Серед конкретних проектів, які були реалізовані за безпосередньої участі та сприяння Івана Михайловича: газифікація району, відведення русла річки Сейм, ремонт та будівництво доріг, благоустрій тощо.

Працюючи на різних посадах в м. Києві, на першому місці для Івана Михайловича залишався і залишається рідний район та його мешканці. За ці та багато інших заслуг спрямованих на підвищення рівня життя громади Іван Михайлович Грищенко з гордістю та вдячністю отримав почесне звання.

 

11.12.2013