КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Змагання з волейболу

Дуже успішно пройшли змагання з волейболу для збірної команди університету у програмі XVIII спартакіади «Під золотими куполами Печерська».  

Студентська збірна команда нашого університету з волейболу досить пристойно виступила у цих змаганнях та зайняла ІІІ місце. Цей успіх прийшов завдяки насамперед слідуючим гравцям команди: Гурін А. БІТ-1-09 (Факультет технологій, сервісу і моди), Шевчук Р. БФ-1-10 (Факультет економіки та бізнесу), Зайцев Д. БВ-2-12 (Факультет технологій, сервісу і моди), Мухуля А. БМС-13 (Факультет мехатроніки та комп’ютерних технологій), Стахальський І. БВ-1-12 (Факультет технологій, сервісу і моди), Едель С. УФЕБ-09 (Факультет економіки і бізнесу).

З найкращого боку проявив себе Гурін, а також двоє зв’язуючих Стахальський І. та Едель С.

Ці змагання проходили  у стінах Національного університету фізичного виховання та спорту України.

У перший ігровий день команда перемогла Інститут зв’язку збройних сил з рахунком 2:0. Потім у дуже важкий нервовий спосіб боротьби у команди Університету муніципального управління. Дві наступні команди, побачивши рівень нашої команди, здалися без бою. Наступна гра була проти майбутнього чемпіону цих змагань – команди Університету фізичного виховання, в якій проявили наші волейболісти найкращі якості.

На жаль, перемога була на стороні суперника, але в кінці першої партії наша команда вела 24:21, а в наступній партії команда вела 26:25, але ця партія закінчилася з рахунком 28:26 на користь суперника.

У заключний день змагань збірна команда університету зустрілась з гідним суперником, командою ВІТІ під керівництвом майстра спорту міжнародного класу Ю. Міргородського. В важких умовах у залі супротивника при температурі +8°С, при великому потоці глядачів, наша команда одержала таку бажану перемогу з рахунком 2:1.

Колектив волейболістів тренується та приймає участь у змаганнях під керівництом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фізичного виховання Маслова Валерія Миколайовича.

Запрошуємо усіх студентів, які бажають та готові захищати честь нашого університету у складі збірної команди, до участі у тренуваннях.

Кафедра фізичного виховання та спортивний клуб ім. Є. Молодана.

13.12.2013