КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відвідання ректором факультету ринкових, інформаційних та інноваційних технологій (м. Черкаси)

18 грудня 2013 року ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Михайлович Грищенко відвідав факультет ринкових, інформаційних та інноваційних технологій, що знаходиться у місті Черкаси.

Під час поїздки ректор провів зустрічі з керівництвом факультету, викладацьким колективом та студентським активом. Також ректор оглянув матеріально-технічну базу факультету. Під час свого виступу перед співробітниками факультету, Грищенко І.М. подякував всім за плідну роботу та наголосив, що «в цьому році відбулась історична подія для розвитку факультету - він отримав у власне користування приміщення, яке значно поліпшує умови навчання студентів та роботи співробітників факультету».

Крім того, ректор привітав усіх присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами, вручив подарунки для бібліотечного фонду факультету та дипломи переможцям XІ Міжвузівського новорічно-різдвяного конкурсу молодих дизайнерів «Сузір’я «Каштан». Кульмінацією заходів стало урочисте запалення Грищенком І.М. новорічної ялинки факультету.

20.12.2013