КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Акція «Одягни дерево» в м. Черкаси

13 грудня 2013 року студенти факультету ринкових і інформаційних технологій Київського національного університету технологій та дизайну (м.Черкаси) прикрасили алею канадських кленів, які ростуть біля будинку торгівлі в місті Черкаси трикотажним вбранням. У такий спосіб студенти вирішили долучитися до світового естетичного руху покликаного створювати настрій та готувати людей до Новорічних свят. Акція «Одягни дерево» проводилась у Черкасах вперше з метою підвищення іміджу університету та долучення молодих людей Черкащини до лав студентів КНУТД.

«Студенти для того, щоб підтримати цю традицію хотіли зробити наше місто красивішим, об’єднати студентів в пориві творчості і креативу», - сказала Тетяна Бабіна.

Опанувати техніку прикрашання дерев зовсім не складно. Для цього потрібні різнокольорові клаптики тканини, пряжа, папір та інші матеріали для рукоділля та обрати об’єкт для вбирання.

«Ми використовували залишки різної тканини і головна наша ціль – прикрасити наше рідне місто», - сказала Тетяна Байдак.

«В нас працювала велика команда. Всі наші технологи, всі наші дизайнери, всі наші швеї, всі працювали, як одна дружня сім’я. І ми сьогодні одягли наші дерева, щоб їм було тепло», - сказала Альона Лис.

20.12.2013