КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нарада з відповідальними за виконання заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності в структурних підрозділах університету

19.12.2013 р. в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася нарада з відповідальними за виконанання заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності в усіх структурних підрозділах університету.

Відкрив нараду проректор з навчально-виробничих питань та розвитку Товстик В.А., який звернув увагу усіх присутніх на важливість енергозбереження в університеті.

Проректор Каплун В.В. закликав змінити філософію до енергозбереження  та заощадження енергоносіїв в нашому університеті. А також привів аналіз роботи комплексної науково-технічної програми «Енергоефективність та енергозбереження» та її ефективність в КНУТД.

На нараді було представлено результати інспектування сектором енргоменеджменту приміщень та будівель університету по виконанню рішень наказів та розпорядження керівництва університету.

На нараді виступили провідні фахівці адміністративно-господарської служби університету, а саме:

  • В.о.головного інженера –Дергалюк В.Ф,
  • Головний енергетик – Бобровник В.М.
  • Головний механік – Курінець

Вони розповіли про дійсний стан виконання НТП «Енергоефективність та енергозбереження» в нашому університеті.

Завершив нараду проректор з НВПР Товстик В.А. підведенням підсумків про хід розвитку енергозбереженняв університеті, та закликав усіх відповідальних до виконання своїх обов’язків та двостороннього зв’язку з інженерними службами університету. На прикінці наради було вручено почесні грамоти активним учасникам впровадження НТП «Енергоеіективність та енергозбереження» в київському національному університеті технологій та дизайну.

20.12.2013