КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД відкрив свій черговий виставковий сезон

Київський національний університет технологій та дизайну останні роки бере активну участь у найбільших міжнародних спеціалізованих виставкових заходах. Не залишилась поза увагою наших студентів і викладачів найбільша вітчизняна виставка взуття, шкіри та хутра Leather And Shoes, яка відкрилась 21-го січня 2014 року у Міжнародному виставковому центрі.

На виставці представлені більше 450 компаній з 18 країн Європи, Азії, Америки та Африки. Це – виробники взуття, фурнітури і комплектуючих для шкіряно-взуттєвої промисловості, а також постачальники сировини, аксесуарів та іншої супутньої продукції, оптово-закупівельні організації.

Багатий досвід участі персоналу кафедри конструювання і технології виробів із шкіри у численних міжнародних та національних конкурсах дозволив створити яскравий стенд, який презентує університет на виставці. Серед експонатів – моделі взуття, сумок, аксесуарів, які демонструють студенти – автори виробів.

Насичена програма роботи стенду КНУТД передбачає зустрічі з абітурієнтами і випускниками університету, переговори з експонентами виставки, покази моделей взуття, ознайомлення відвідувачів з сучасними технологіями навчання, що застосовуються на кафедрі КТВШ та інше.

22.01.2014