КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Виставкові технології у дії

27-а міжнародна спеціалізована виставка взуття, шкіри та хутра LEATHER AND SHOES 2014 '1, яка проходила у Міжнародному виставковому центрі у період: 21-24 січня 2014 року, зібрала на своїй площі провідних учасників ринку. Серед них – і наш університет, який одноосібно представляв на цьому престижному заході вітчизняну галузь освіти, а саме той її сегмент, що готує фахівців для взуттєвої та шкіряної промисловості.

Виставка LEATHER AND SHOES завжди відрізнялись від інших своєю практичною, комерційною спрямованістю. Адже при високій конкуренції, яка існує на українському ринку взуття, витрачені кошти і час на участь у ній, повинні окупатися. Саме тому, кожний контакт, а, тим більше – контракт мають важливе значення і значну цінність для експонентів такої виставки.

Наш університет ретельно підготувався до цієї непересічної події. Відділом маркетингових комунікацій забезпечена можливість участі кафедри конструювання та технології виробів із шкіри (КТВШ) у виставці, розроблена програма роботи стенду КНУТД, взята участь у створенні рекламної продукції, у спеціальному додатку Expo Bulletin до всеукраїнського видання «Календарь выставок и ярмарок» розміщена стаття про здобутки університету у напрямі підготовки фахівців з дизайну взуття та модних аксесуарів, проведена фото- та відеорепортажна зйомка подій, які відбувались на виставці протягом періоду її роботи. Значний внесок в ефективне використання виставкових технологій внесла і кафедра КТВШ, студенти та викладачі якої вели активну роботу на стенді, а також разом з керівництвом Ліги «Укршкірвзуттяпром» підготували до підписання договори про співробітництво між КНУТД та підприємствами-експонентами.

В результаті візит на виставку LEATHER AND SHOES 2014 '1 ректора університету професора, д.е.н., член-кореспондента НАПН України, Заслуженого працівника освіти України Грищенка Івана Михайловича пройшов плідно і ефективно.

На стенді КНУТД поважним гостям були продемонстровані сучасні засоби навчання студентів та проведені переговори про можливості взаємовигідної співпраці,

а під час відвідування стендів наших ділових партнерів керівники взуттєвих підприємств підписали угоди про співробітництво з університетом.

 

На фото ректор КНУТД Іван Михайлович Грищенко підписує угоди з:

генеральним директором підприємства з виробництва машин та устаткування для виробництва взуття ТОВ «МСМ»  (м. Одеса) Верніком О.С.;

 

генеральним директором підприємства з виробництва взуття ТОВ «НВФ МІДА, ЛТД» (м. Запоріжжя) Шереметом О.М.;

 

генеральним директором підприємства з виробництва жіночого взуття Viko (м. Дніпропетровськ) Лобачем В.С.

 

генеральним директором спільного українсько-італійського підприємства «РИФ-1», що виготовляє взуття під торговою маркою «IN BLU» Регоза Ф.

 

Виставкова діяльність, якою опікується керівництво КНУТД, дає свої позитивні результати. Тільки за останній рік, завдяки участі у виставках, КНУТД уклав угоди про співробітництво з компаніями із Франції, Канади, Об’єднаних Арабських Еміратів.

24.01.2014