КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародний культурно-освітній проект «ABSTRACСIONES ENCONTRADAS» у КНУТД

07 лютого 2014 року у музейному приміщенні КНУТД офіційно відкрилися дві виставки української та іспанською культури у рамках міжнародного проекту «ABSTRACСIONES ENCONTRADAS».

Карлос Гарсіа Лаос (Іспанія, м. Сарагоса), скульптор-концептуаліст, живописець, дизайнер, фотограф та Антоніна Дубрівна, член Національної спілки художників України, доцент кафедри рисунка та живопису КНУТД об'єднали свої різні творчі методи, щоб досягти ідеального симбіозу, який, зацікавив глядачів виставки.

За підтримки двох організацій, таких як Київський національний університет технологій та дизайну та Centro Civico Delicias (Іспанія), митцям вдалося представити свою виставку у жовтні 2013 року спочатку у місті Сарагоса (Іспанія), а тепер - у Києві.

 

Світ знаходиться в умовах кризи, коли не приділяється увага художній та культурній діяльності, але ми вважаємо, що саме зараз мистецтво нам особливо потрібно. Ми не повинні втратити ті надбання, які надають сенс нашому життю, ми хочемо продемонструвати, що художники вміють повернути обличчя до незгод і продовжувати відстоювати важливі людські цінності. 

Мова мистецтва універсальна і це дає можливість для взаєморозуміння, незважаючи на наші відмінності.

Об'єднання зусиль є надійним засобом для досягнення спільних цілей і міжнародний культурно-освітній проект «ABSTRACСIONES ENCONTRADAS»  чудово це демонструє. 

11.02.2014