КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Виставка – інструмент міжнародного співробітництва

18 березня 2014 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відкрилася П'ята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2014".

В урочистому відкритті виставки взяли участь: в. о. першого заступника Міністра освіти і науки Інна Совсун, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Лілія Гриневич, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор компанії "Виставковий світ" Світлана Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії "Виставковий світ" Віталій Сокол, представники вітчизняних та закордонних навчальних закладів, освітяни, науковці, студенти та інші.

Наш університет був представлений на спільному стенді з польським партнером - Вищою школою менеджменту в Варшаві.  На стенді працювали члени студентського виставкового Клубу «КНУТД-Експо», які мають багатий досвід роботи стендистами і навіть організаторами виставкових заходів. 

Ці знання та уміння стали у нагоді не тільки для просування КНУТД, але й для розвитку міжнародного співробітництва. Адже існуюча угода між київським і варшавським вишами дає змогу українським студентам отримувати європейський диплом, якщо вони прослухають додаткові курси лекцій від польських викладачів. 

20.03.2014