КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нарада з відповідальними за виконання заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності в структурних підрозділах університету

10.04.2014 р. в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася чергова нарада з відповідальними за виконання заходів із енергозбереження та підвищення енергоефективності в усіх структурних підрозділах університету.

Відкрив нараду проректор з навчально-виробничих питань та розвитку Товстик В.А., який доповів про нову редакцію комплексної науково-технічної програми «Енергоефективність та енергозбереження» Київського національного університету технологій та дизайну на 2012-2017 роки схвалену Вченою Радою КНУТД 26 березня 2014 р. (протокол № 7).

Проректор Каплун В.В. проаналізував результати роботи з виконання комплексної науково-технічної програми «Енергоефективність та енергозбереження» та її ефективність в КНУТД. Доповів про фактичне споживання енергоносіїв за І квартал 2014 р. в порівнянні з попередніми роками, а також про зниження витрат за теплоенергію за опалювальний період 2013/2014 рр. Він відзначив осіб структурних підрозділів, які брали активну участь у виконанні програми з енергозбереження.

На нараді виступили провідні фахівці адміністративно-господарської служби університету, а саме:

  • Головний механік – Курінець М.В.
  • Головний енергетик – Бобровник В.М.

Головний механік у своїй доповіді зауважив на проблеми пов’язані з опаленням та нераціональним споживанням води в гуртожитках.

Головний енергетик доповів присутнім про виконані роботи його службою з енергозбереження. Зосередив увагу присутніх на виконанні відповідальними особами заходів безпеки при використанні електрообігрівачів для догріву приміщень.

На нараді було представлено результати інспектування сектором енргоменеджменту приміщень та будівель університету на предмет виконання  наказів та розпоряджень керівництва університету.

Завершив нараду проректор з НВПР Товстик В.А. підведенням підсумків результатів роботи служби АГЧ університету з енергозбереження, закликав усіх відповідальних до виконання своїх обов’язків і двостороннього зв’язку з інженерними службами університету та сектором енергоменеджменту. 

11.04.2014