КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч іноземних та українських студентів факультету ТСМ в рамках проекту «ТСМ-TRAVEL»

На факультеті  технологій, сервісу та моди 6.05.2014 р., було проведено захід в рамках проекту «ТСМ-TRAVEL» на базі кафедри ІТП. Метою зустрічі було ознайомлення з культурою, традиціями, історією країн і міст, звідки прихали іноземці і українські студенти.

Захід відкрила відповідальна за виховну роботу на кафедрі ІТП доц. Астістова Т.І. Були присутні помічник проректора з науково-педагогічної роботи Арабулі А.Т., директор навчального центру міжнародного співробітництва Шульга В.М., заступник декана з організаційно-виховної роботи факультету ТСМ Курганський А.В., завідувач кафедри ПМПН Житеньова Л.В. і викладач цієї ж кафедри, куратор групи БІТ1-13 Пінчук А.В.

Про свої країни і міста розповіли студенти з Туркменістану (Джафаров Наріман, БІТ1-10, Дурдиєв Мовламбери, БІТ1-13, Гапбаров Мердан, БІТ1-13), Азербайджану (Халіпов Ніджат, БІТ2-12, Рустемлі Ельгюн, БІТ1-13, Бюн’ядзаде Бюн’яд, БІТ1-13), Алжиру (Бельхаїк Садек, БІТ2-12) та українські студенти: Філоненко А., Стаднік П., Грєбєннікова А., Москаленко Н., Макаренко Ю. Було представлено презентації про Алжир, м. Львів, Туркменістан, м. Вилкове, м. Одесу, Азербайджан та м. Київ. 

Філоненко А., Стаднік Д. (м.Київ)

Бельхаїк Садек БІТ2-12 (Алжир)

Грєбєннікова А. (м.Одеса)

Москаленко Н. (УКРАНСЬКА ВЕНЕЦІЯ – м. ВИЛКОВЕ)

Халілов Ніджат БІТ2-12, Рустемлі Ельгюн БІТ1-13, Бюн’ядзаде Бюн’яд БІТ1-13 (АЗЕРБАЙДЖАН)

Макаренко Ю. (м. Львів)

Джафаров Наріман БІТ1-10, Дурдиєв Мовламберди БІТ1-13, Гапбаров Мердан БІТ1-13 (Туркменістан)

08.05.2014