КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗВІТ КАФЕДРИ ПРОМИСЛОВОЇ ФАРМАЦІЇ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ХІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СТУДЕНТІВ

ЗВІТ КАФЕДРИ ПРОМИСЛОВОЇ ФАРМАЦІЇ

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ХІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СТУДЕНТІВ:

«Наукові розробки молоді на сучасному етапі»,    

  яка відбулася 24-25 квітня 2014 р. в КНУТД

 

В роботі секції «Промислова фармація» на конференції  були представлено 52 наукові доповіді студентів під керівництвом викладачів кафедри промислової фармації. Доповіді були як усні з презентацією, так і стендові.

 

Активну участь в роботі конференції прийняли студенты: Гапон Н.В., Пищик М.М., Данилко Д.І., Попович О.І., Хоменко О.Г., Тюха А.Г., Корж А.А., Шовкун Я.С., Кравчук Я.В.  та інші.  Багато доповідей були присвячені лікарським рослинам, які мають широке застосування в сучасній гомеопатії.

 

Цікаві наукові розробки представили студенти: Воробей В.М. (гр.СпХФ-09), Данилко Д.І. (гр. БХФ-2-10)  та Стус М.В. (БХФ-2-12), які протягом року плідно працювали в наукових гуртках «Синтез органічних препаратів та їх застосування в фармації» та «Фармтехнолог». Ними синтезовані нові органічні сполуки, які в майбутньому можуть бути застосовані в фармації при розробці лікарських засобів. Матеріали наукових робіт будуть оформлені у вигляді  статей у фаховому журналі «Вісник КНУТД» та інших виданнях.

 

Переможці ХІІІ Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів: «Наукові розробки молоді на сучасному етапі» нагороджені грамотами в номінації «Промислова фармація»:

студ. гр. БХФ-1-10 Гапон Н.В. – 1 місце,

студ. гр. БХФ-2-10 Данилко Д.І. – ІІ місце,

студ. гр. БХФп-11 Пищик М.М. – ІІІ місце

10 студентів, які підготували кращі усні та стендові доповіді, стали лауреатами ХІІІ Всеукраїнської наукової конференції КНУТД.

14.05.2014