КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

27-й Міжнародний фестиваль моди Kyiv Fashion 27 -30 серпня зустрів всіх любителів і професіоналів моди

Одна з головних подій українського фешн-ринку в цьому сезоні представила більше 400 брендів чоловічого, жіночого, дитячого одягу та білизни, шкіри та хутра, аксесуарів та текстилю, а також устаткування для легкої та текстильної промисловості. Під час офіційного відкриття фестивалю до учасників і відвідувачів звернулися глава правління компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Іванов Володимир Андрійович, директор фестивалю Kyiv Fashion Чернявська Яна Мефодіївна, виконавчий директор української асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром», керівник Центру праці і кар'єри КНУТД Ізовіт Тетяна Леонідівна.

Знаковою подією фестивалю Kyiv Fashion для керівників підприємств легкої промисловості став круглий стіл з питань діяльності підприємств галузі в поточних умовах, організований компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», асоціацією «Укрлегпром» та Всеукраїнським об'єднанням обласних організацій роботодавців підприємств легкої промисловості. У круглому столі взяли участь співробітники університету: керівник Центру праці і кар'єри Т.Л. Ізовіт і директор студентського будинку моди М.В. Івасенко.

Щорічно, в рамках міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion, проходить конкурс модного одягу «Автограф». Цього року в конкурсі взяли участь студенти факультету Дизайну Ксенія Вацик та факультету Технологій Сервісу і моди - Стрельчук Лілія.

04.09.2014