КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Дебют першокурсника

Три події об’єднали студентів і викладачів Коледжу КНУТД 2 жовтня 2014р. в залі університету: День працівників освіти, який відзначається у першу неділю жовтня, Дебют першокурсників і 84-та річниця від дня заснування Київського національного університету технологій та дизайну, чиїм структурним підрозділом є коледж.

Двері університету вже багато років широко розчинені для коледжан: викладачі читають студентам 1-го курсу фізику, хімію і біологію, актові зали збирають на свята, кращі випускники коледжу щорічно поповнюють ряди студентів вищої школи. В усьому відчувається допомога і підтримка!

Студенти 1-го курсу, які тільки розпочали свій шлях до майбутньої професії, вже встигли подружитися, відчути себе членами єдиної родини - колективу Коледжу КНУТД. Традиційно, з року в рік, напередодні Дня працівників освіти, першокурсники готують концерт - вітання. Кожен виступ пронизаний любов’ю до України, повагою до батьків, прагненням миру і щасливого юнацтва. Із заключним словом виступив Головко Д.Б., колишній ректор університету, який очолював навчальний заклад багато років.

  

  

07.10.2014