КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Благодійна акція у зоопарку

У суботу, 4 жовтня, на території Київського зоопарку відбулася вже традиційна благодійна акція за участі студентів Коледжу КНУТД, спрямована на допомогу звірятам. Частину території зоопарку прикрасили фотороботами студентів коледжу.

Формат виставки – фотосушка. Фотографії кріпляться до натягнутої мотузки звичайними прищіпками. Цей простий і демократичний спосіб популяризації фотомистецтва спрацював у зоопарку на всі сто – адже тут було чимало родин з дітьми, які активно долучилися до акції: обирали собі світлину, що сподобалася, а потім у спеціальну фотобанку клали гроші – від 5-ти до 100 гривень, свій вагомий внесок в утримання звірят. Після підрахунку коштів з фото банки виявилося, що для годівлі тваринок зібрано більше 300 грн.

Глядачі були приємно здивовані високим художнім і технічним рівнем творчих робіт. Адже студенти дуже серйозно поставилися до участі в акції. Теми робіт, передусім, - портрети тварин і птахів зоопарку, зроблені напередодні під час фотопленеру. Крім того, були представлені фотографії домашніх улюбленців, пейзажі, портрети, жанрові фото.

Акція мала ще одну важливу мету – профорієнтаційну. Учні шкіл – майбутні абітурієнти – могли оглянути рекламні стенди коледжу, які розповідають про навчання та творчість студентів.

Серед учасників фотосушки визначені переможці. Кращі роботи оцінювала адміністрація зоопарку. Вітаємо РЄЗНІКОВУ ДАШУ, КУЦИБУ АНТОНІНУ, ДІМАКОВУ ОЛЕНУ ТА ГОНЧАРЕНКО ОЛЬГУ.

Приз – сертифікат на безкоштовне відвідування зоопарку.

 

 

07.10.2014