КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь творчої молоді КНУТД у фестивалі «Доля»

Наприкінці вересня 2014 року, творчі колективи Центру культури та мистецтв Київського національного університету технологій та дизайну подали заявки на участь в третьому міжнародному пісенному фестивалі творчої молоді та студентів «ДОЛЯ». Солістки народного вокального ансамблю «Смайл» (художній керівник Марина Керусенко) Антоніна Скорятіна та Марина Іовенко, ансамбль студентів КНУТД «Зірка Сходу» (художній керівник Тетяна Кисляк) з Китайської Народної Республіки, та народний ансамбль естрадного танцю «БУМ» (художній керівник Тетяна Баранова) пройшли всі етапи відбіркових турів та стали учасниками Гала-концерту переможців міжнародного пісенного фестивалю творчої молоді та студентів «ДОЛЯ».

Лауреат другої премії міжнародного пісенного фестивалю творчої молоді та студентів «ДОЛЯ» - студентка факультету економіки та бізнесу, Марина Іовенко.

Лауреат третьої премії міжнародного пісенного фестивалю творчої молоді та студентів «ДОЛЯ» - студентка факультету економіки та бізнесу, Антоніна Скорятіна.

Лауреат третьої премії міжнародного пісенного фестивалю творчої молоді та студентів «ДОЛЯ» - ансамбль студентів факультету економіки та бізнесу «Зірка Сходу».

Учасники Гала-концерту народний ансамбль естрадного танцю «БУМ».

08.10.2014