КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

В КНУТД відбулось урочисте відкриття Українсько-Польського навчального центру

В середу 15 жовтня 2014 р. в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулось урочисте відкриття Українсько-Польського навчального центру, метою створення якого є надання освітніх послуг за Програмою міжнародної академічної мобільності «Подвійний диплом».

На відкритті були присутні: Ректор КНУТД - І.М. Грищенко, президент Вищої школи менеджменту у Варшаві - Станіслав Давідзюк, Ректор Вищої школи менеджменту у Варшаві - Павел Чарнецькі, проректори КНУТД, представник Посольства республіки Польща в Україні, радник посла з питань науки - Анна Кузма, декани КНУТД завідувачі кафедр ФЕБ, викладачі, студенти, що навчаються за Програмою міжнародної академічної мобільності «Подвійний диплом».

Програма «Подвійний диплом» базується на отриманні дипломів як Київського національного університету технологій та дизайну так і Вищої  школи менеджменту у Варшаві одночасно.

На базі Центру також почав функціонувати щорічний міжнародний науковий проект «Сталий розвиток – Науковий дебют 2014», всі права співорганізатора та координатора якого в цьому році передано Київському національному університету технологій та дизайну.

Після офіційної частини відбулася неформальна зустріч Ректора КНУТД та Ректора ВШМ зі студентами Українсько-Польського навчального центру, в ході якої були обговорені деталі їх навчання у Вищій школі менеджменту в Варшаві.

16.10.2014