КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету

23 жовтня 2014 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету.

На конференцію було запрошено ректора КНУТД Івана Михайловича Грищенко, голову Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександра Михайловича Яцуня, офіційних осіб профспілкової організації, проректорів, деканів, викладачів та студентів.

Було заслухано звітну доповідь Плешка Сергія Анатолійовича, після якої делегати та гості відзначили плідну роботу профспілкового комітету в звітному періоді у різних сферах роботи, організації студентського розвитку та дозвілля.

Головним результатом роботи звітно-виборної конференції стало обрання нового голови первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Кожушка Романа Юрійовича, та профспілкового комітету в складі Воляника Олексія, Листюка Тараса, Миська Дмитра, Попова Геннадія, Бундюк Ольги, Бурдаш Марини, Потах Юлії, Ожаховської Вікторії, Красіловського Володимира Салій Наталії, Альошиної Олени.

Бажаємо успіхів та натхнення новобраному голові та його команді!

27.10.2014