КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нарада з відповідальними за виконання заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності в структурних підрозділах університету

28.10.2014 р. у Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася чергова нарада з відповідальними за виконання заходів із енергозбереження та підвищення енергоефективності в усіх структурних підрозділах університету, а також готовності університету до роботи у зимовий період 2014/2015 навчального року.

Відкрив нараду проректор з навчально-виробничих питань та розвитку (НВПР) С.І. Вітковський, який доповів про готовність університету до роботи у зимовий період 2014/2015 навчального року.

Проректор з наукової та інноваційної роботи В.В. Каплун проаналізував результати роботи з виконання комплексної науково-технічної програми «Енергоефективність та енергозбереження» та її ефективність у КНУТД. Доповів про фактичне зниження споживання енергоносіїв і води за 9 місяців 2014 р. у порівнянні з аналогічними періодами минулих років. 

У роботі наради брали участь провідні фахівці адміністративно-господарської частини (АГЧ) університету, а саме:

  • радник ректора Товстик В.А.;
  • головний механік Курінець М.В.;
  • головний енергетик Бобровник В.В.;
  • начальник експлуатаційно-технічного відділу Ширченко М.М.;
  • керівник сектору енергоменеджменту Дяченко М.В.

Зокрема керівник сектору енергоменеджменту М.В. Дяченко представив результати інспектування приміщень та будівель університету на предмет виконання  наказів та розпоряджень керівництва університету.

Завершив нараду проректор з НВПР С.І. Вітковський підведенням підсумків результатів роботи служб АГЧ університету з енергозбереження. Закликав усіх відповідальних осіб до виконання своїх обов’язків та двостороннього зв’язку з інженерними службами університету, сектором енергоменеджменту для поліпшення мікроклімату у стінах університету і підвищення ефективності діяльності вишу у контексті ощадливого використання енергетичних ресурсів і води.

28.10.2014