КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Обговорено галузеві політики та законодавство у енергетичній сфері України в контексті виконання зобов'язань за Конвенціями РІО

6 листопада  в приміщенні Міненерговугілля України відбулось засідання круглого столу на тему: «Галузеві політики та законодавство у енергетичній сфері України в контексті виконання зобов’язань за Конвенціями РІО».

Участь у засіданні взяли заступник Міністра Вадим Улида, фахівці та експерти департаменту стратегії розвитку ПЕК та інвестиційної політики, управління з питань євроінтеграції та міжнародного співробітництва Міненерговугілля України, НЕК «Укренерго», представники ПРООН в Україні.

З результатами експертної оцінки  в рамках проекту ГЕФ/ПРООН "Інтеграція положень Конвенцій Ріо у національну політику України» ознайомила Керівник проекту ПРООН Олена Овчиннікова.

З аналізом галузевих політик та законодавства України  у енергетичній сфері в контексті виконання зобов’язань за Конвенціями Ріо виступив консультант ПРООН в Україні у енергетичні сфері, проректор Київського національного університету технологій та дизайну  Віктор Каплун.

Учасники круглого столу обговорили SWOT-аналіз та аналіз прогалин (GAP-аналіз) політик, програм, планів, нормативних і законодавчих актів у галузі енергетики та  рекомендацій щодо їх вдосконалення у відповідності до положень Конвенцій РІО.

 

За матеріалами прес-центру Міненерговугілля України
http://mpe.kmu.gov.ua/minugol/control/uk/publish/officialcategory?cat_id=35109

07.11.2014