КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Семінар-презентація Еразмус+ в Київському національному університеті технологій та дизайну

11 листопада 2014 року в Університеті відбувся семінар-презентація, організований співробітниками відділу інформаційного забезпечення та трансферу технологій і представником Національного Еразмус+ офісу в Україні пані Світланою Бацюковою.

На семінарі було представлено нову міжнародну освітню програму ЄС Еразмус+, що реалізовуватиметься протягом 2014-2020 років, а також можливості міжнародного співробітництва та обміну кращими практиками, які відкриті для університетів, викладачів, студентів в рамках програм Еразмус+,  Еразмус Мундус та Жан Моне.

Учасники семінару мали можливість прослухати цікаву доповідь представника Національного Еразмус+ офісу, а також обговорити основні питання щодо міжнародної співпраці  ВНЗ та студентських обмінів в рамках програми ЄС. Захід викликав великий інтерес як у співробітників, так і у студентів Університету. Більш ніж 1,5 години тривав відкритий діалог та жваве обговорення актуальних питань щодо реалізації індивідуальної мобільності викладачів, студентів та співробітників в рамках Еразмус+.

Співробітникам та студентам, які не взяли участь у заході, рекомендуємо ознайомитися з матеріалами щодо можливостей для участі у програмі Еразмус+ та інших програмах ЄС на веб-порталі Національного Еразмус+ офісу в Україні:

http://www.erasmusplus.org.ua/

12.11.2014