КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ У 3-МУ МІЖНАРОДНОМУ СИМПОЗІУМІ «ІННОВАЦІЇ. ТЕХНОЛОГІЇ. МАРКЕТИНГ» у МОЛДОВІ, м. КИШИНІВ

31 жовтня – 1 листопада 2014 року у Технічному університеті Молдови (м. Кишинів) відбувся 3-ій міжнародний симпозіум «Інновації. Технології. Маркетинг» (The International Symposium «Creativity. Technology. Marketing») присвячений 50-ти річчю від дня заснування цього навчального  закладу.

Участь у роботі симпозіума взяли викладачі кафедр ергономіки і проектування одягу (проф. Колосніченко М.В., доц. Пашкевич К.Л., доц. Остапенко Н.В.), технології та конструювання швейних виробів (проф. Березненко М.П., доц. Арабулі А.Т.)  і завідувач ПНДЛ СВТП Власенко В.І.

 

На пленарному засіданні доц. Пашкевич К.Л. зробила доповідь «Розробка інноваційних технологій об’єктів дизайну в КНУТД». Підписано договір про стратегічне партнерство між факультетом легкої промисловості Технічного Університету Молдови (ТУМ), факультетами дизайну і технологій, сервісу та моди КНУТД строком на 5 років.

Завідувач  ПНДЛ СВТП Власенко В.І. також зробила повідомлення про мету, завдання та результати виконання міжнародного проекту 2BFUNTEX, який націлений на розробку інноваційних текстильних матеріалів.

На фото доц. Пашкевич К.Л. разом з головою організаційного комітету симпозіуму, деканом факультету легкої промисловості ТУМ проф. Булгару В.В.

На фото ректор ТУМ проф. Бостан Іван Антонович запрошує до доповіді Ольгу Баданову, представника Міністерства економіки республіки Молдова

На фото зав. ПНДЛ СВТП Власенко В.І., доц. Пашкевич К.Л. та доц. Арабулі А.Т. разом з завідувачем кафедри технології швейних виробів ТУМ проф. Скрипченко А.Г. (випускницею КНУТД)

На симпозіумі були присутні вчені з провідних університетів Румунії та Росії

На фото представлення доповідей в секції
«Інноваційні технології для проектування виробів з текстилю»

Технічний університет Молдови, м. Кишинів

Збірник наукових публікацій «Creativity. Technology. Marketing»
(ISBN 978-9975-80-854-5)

17.11.2014