КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СЕМІНАР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ НА ТЕМУ: «ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОБЛІКУ І АУДИТІ НА ОСНОВІ ПРОГРАМНОГО ПРОДУКТУ «ФІНАНСИ БЕЗ ПРОБЛЕМ»

17 листопада 2014 року в стінах Київського національного університету технологій та дизайну відбувся семінар-презентація на тему: «Впровадження інформаційних технологій в обліку і аудиту на основі програмного продукту «Фінанси без проблем».

Даний захід був проведений в рамках студентського наукового гуртка «Дебет-кредит» для студентів спеціальності «Облік і аудит» керівником фірми «Хакерс дизайн» Овруцьким Геннадієм Михайловичем і доцентом кафедри обліку і аудиту Матюхою Миколою Миколайовичем.

На семінарі студенти-обліковці мали можливість обговорити проблемні питання автоматизації облікового процесу, що здійснюються в бюджетних і госпрозрахункових підприємствах та організаціях України.

В ході обговорення представленого програмного продукту окремим блоком було розглянуто питання автоматизації проведення контрольних заходів процесу ведення бухгалтерського обліку.

З метою закріплення набутих знань та покращення якості навчального процесу фірмою «Хакерс дизайн» було безкоштовно передано Університету інсталяційні пакети програмного продукту «Фінанси без проблем» для бюджетних і госпрозрахункових підприємств.

19.11.2014