КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День німецької мови

27 листопада 2014 року на кафедрі іноземних мов КНУТД відбувся тематичний захід «День німецької мови», який проходив в рамках тижня сучасних європейських мов. В заході взяли участь студенти 1-3 курсів ФЕБ, ФД, ФМКТ, ФТСМ, ФХБТ, які вивчають німецьку мову, в тому числі студенти початкового (А1) рівня навчання, який вперше та успішно впроваджений в поточному навчальному році.

В заході прийняли участь 42 студенти, а також серед відвідувачів були викладачі кафедри ІМ, в тому числі зав. кафедри ІМ Тьопенко Ю.А.

Захід провели викладачі німецької мови кафедри ІМ доц. Кетова Т.М. та ст.викладач Моцюк Т.І.

Викладачі представили різноманітні методи вивчення німецької мови, в тому числі з використанням сучасних ІТ-технологій.

Крім того, студентам заздалегідь було запропоновано перекласти вірш «Es ist besser so» Joachim Ringelnatz. Результати поетичної творчості студентів представлені на стенді «Studentenübersetzungen» на КІМ (12-ий поверх 4-й корпус КНУТД).

«Учасники заходу»

Зав. кафедри ІМ Тьопенко Ю.А. (в центрі), праворуч ст. викладач Моцюк Т.І. та найбільш активні студенти Олександра Толкушкіна гр.БПП-12, Марина Кравець гр.БХФТ-13 та Олексій Касумов гр.БІО-2-12 (за кадром в якості фотографа);
ліворуч доцент Кетова Т.М. та студенти, які представили презентацію "Чи знаєте Ви німецьку музику" до розділу "Вчимо німецьку за допомогою пісень" Марія Маханцева гр.БДК-1-13, Ольга Михайлюк гр.БІТ-2-13 та Михайло Мальчук гр. БАК-2-13.

Freude an Deutsch

Вчимо німецьку легко та весело!

Робочі моменти

28.11.2014