КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь у міжнародній олімпіаді

2-4 грудня 2014 р. у Білоруському державному університеті на базі Державного інституту управління і соціальних технологій БДУ (республіка Білорусь, місто Мінськ), відбулась ІІІ міжнародна  студентська олімпіада з менеджменту та економіки «Бізнес-проект».

Це командне змагання проводиться раз на два роки  з метою розвитку творчої активності та креативного мислення студентів, навичок практичної діяльності в сфері підприємництва, виявлення та підтримки найбільш талановитої молоді, а також популяризації бізнес-освіти.

Протягом І та ІІ туру  команди з 19 вищих навчальних закладів Республіки Білорусь, Російської Федерації, України та Казахстану  розробляли бізнес-пропозиції та бізнес-плани з нестандартним рішенням актуальних соціальних та економічних проблем з використанням сучасних інструментів і підходів. За результатами першого та другого (заочного) туру у фінал вийшли тільки 22 команди.

Єдиною командою, яка представляла Україну на конкурсі була команда Київського національного університету технологій та дизайну, яка по результатам першого та другого (заочного) тура вийшла у фінал Олімпіади.

Склад команди КНУТД: студенти І курсу магістратури за спеціальністю «Економіка підприємства» Терес Наталія та Перетятко Інна, науковий керівник  - доцент кафедри економіки та бізнесу Гавриленко Тетяна Володимирівна.

Програма 3-го туру складалася з конкурсу привітань, індивідуального комп’ютерного тестування, вирішення експрес-ситуацій, захист розробленого бізнес-проекту та бізнес поєдинок.

Команда КНУТД показала високий рівень знань, проявила креативність та кмітливість.

За результатами багаточасових дискусій, перехресних поєдинків команда КНУТД зайняла 4 місце, була нагороджена сертифікатом учасника олімпіади та стала єдиною командою, яку нагородили дипломом лауреата в номінації «Інноваційний підхід до вивчення іноземних мов».

Окрему відзнаку отримав науковий керівник команди – Гавриленко Тетяна Володимирівна.

04.12.2014