КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Звітно-виборча конференція Первинної профспілкової організації КНУТД

03 грудня 2014 року відбулася звітно-виборча конференція Первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну.

Реєстрація делегатів конференції трудового колективу

Вітальним словом конференцію відкрив голова ППО КНУТД професор д.т.н. Чабан В.В. За рекомендаціями делегатів конференції у президію були запрошені ректор КНУТД проф. Грищенко І.М., голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Яцунь О.М., проф. кафедри промислової фармації Строкань А.П.

Президія: ректор КНУТД проф. Грищенко І.М.,
голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Яцунь О.М.,
проф. кафедри промислової фармації Строкань А.П.

Перед викладачами та співробітниками університету про виконану роботу за період 2010 – 2014р.р. звітував голова ППО КНУТД проф. Чабан В.В., який окреслив основні напрями діяльності первинної профспілкової організації та зосередив увагу делегатів на проведених заходах в колективі в різних сферах.

З привітальним словом виступив голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Яцунь О.М., який позитивно оцінив роботу ППО КНУТД та нагородив Подякою за сумлінну працю та плідну роботу проф. д.т.н. Чабана В.В.

 

Вручення Подяки голові ППО КНУТД проф.Чабану В.В.

 

Голосування делегатів конференції трудового колективу КНУТД

На конференції виступив ректор проф. Грищенко І.М., який окреслив основні напрями за якими має розвиватися та функціонувати Університет та інші делегати виборчої конференції такі як завідувач кафедри вищої математики проф. Задерей П.В., завідувач кафедри фізики проф. Ковальчук О.В., доцент кафедри машин легкої промисловості Заховавко Г.Д., пенсіонер кафедри екології, технології полімерів та хімічних волокон Забелло С.Є., які надали позитивну оцінку роботі профспілкової організації.

Заступник голови ревізійної комісії Червонюк Людмила Павлівна після проведеної комісією перевірки доповіла про роботу Первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну за період 2010-2014 років та зазначила, що фінансова дисципліна профкомом виконується. Вся документація Первинної профспілкової організації університету ведеться згідно інструкції та вимог. При ревізіях фінансово-господарської діяльності профорганізації порушень не виявлено.

На конференції відбулися вибори Голови ППО КНУТД та профспілкового комітету.

Головою ППО КНУТД обрали доцента кафедри технології та конструювання швейних виробів Арабулі Арсенія Торелевича та профспілкового комітету.

Вітаємо нового голову органу первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну та профспілковий комітет і бажаємо подальшої плідної праці!

05.12.2014