КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Делегація університету в Технічному університеті в Брно (Чехія)

Делегація нашого університету у складі проректора з наукової та інноваційної роботи Каплуна В.В. та проректора з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків Київського національного університету технологій та дизайну Чабана В.В. відвідала Технічний університет в Брно (Чехія).

Метою відрядження була участь у заходах, присвячених святкуванню 115 річниці заснування  Технічного університету в Брно, налагодженню освітніх та наукових контактів з університетом який має сьогодні 24 тис. студентів, 8 факультетів.

На святкування прибули гості (ректори, проректори) з Прибалтики, Словаччини, Словенії, інших університетів Чехії (близько 20 делегацій).

 

Основні заходи проходили 26 листопада, зокрема:

- урочисте засідання вченої ради університету (академічного сенату) з короткими доповідями ректора і двох деканів, які вручали найвищі нагороди університету двом професорам;

- офіційне прийняття у місцевому театрі за участю міністра освіти Чехії, губернатора і мера міста Брно. Вручались нагороди університету професорам, викладачам, аспірантам, магістрам і бакалаврам;

- з привітальним словом на честь 115 річниці заснування  Технічного університету в Брно виступив  проректор з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків Чабан В.В. та подарував пам’ятний подарунок.

08.12.2014