КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

З аудиторії – на виставку

Студенти кафедри художнього моделювання костюму – одні з тих третьокурсників факультету дизайну, хто на лекціях і практичних заняттях знайомився з можливостями виставок, як інструменту просування на ринок результатів своєї діяльності.

8 грудня 2014 року стало для них днем відкриття персональної виставки виробів з батику «Еволюція», яку вони протягом семестру розробили у рамках дисципліни «Дизайн у виставкових технологіях».

Повний цикл створення виставкового продукту: ідея, назва, рекламна кампанія, монтаж, проведення і навіть майстер-клас – все це здійснили студенти гр. БДк 1-12: Балашанова Дарина, Кравчук Катерина, Кушнір Марія, Морозова Маргарита, Новейко Діана, Попова Ксенія, Цукило Яна.

Організаторів-учасників, а також відвідувачів виставки привітав і запросив оглянути експозицію проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків В.В. Чабан.

З численними експонатами виставки, які, одночасно, є результатами  планової навчальної роботи студентів, присутніх ознайомила ведуча – Діана Новейко.

 

 

 

09.12.2014